Νέες μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών – «Ζήσαμε τον απόλυτο εφιάλτη»

Νέες μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών – «Ζήσαμε τον απόλυτο εφιάλτη»

Στην κυκλοφορία δόθηκαν και τα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής Οδού, χωρίς διόδια, έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο δρόμος μπορεί να άνοιξε, οι «πληγές», όμως, όσων εγκλωβίστηκαν παραμένουν βαθιά χαραγμένες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν, προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες κατά της διαχειρίστριας εταιρείας. «Ζήσαμε τον απόλυτο εφιάλτη. Μείναμε 7-8 ώρες και ήρθε εθελοντής και μας έβγαλε», είπε εγκλωβισμένος οδηγός που μετέφερε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο, αλλά παγιδεύτηκε στην Αττική οδό. Η ίδια γλίτωσε τα χειρότερα, όπως ανέφερε.

«Η γυναίκα μου κάνει αιμοκάθαρση και πηγαίναμε να κάνει αιμοκάθαρση. Πήραμε πυροσβεστική, πήραμε το 100, πήραμε την πολιτική προστασία, δεν ήρθε κανείς, τίποτα, με αποτέλεσμα να μην κάνει αιμοκάθαρση και να κινδυνεύει και η ζωή της», είπε χαρακτηριστικά. Όπως χιλιάδες άλλοι οδηγοί και εκείνος ετοιμάζεται να κάνει αγωγή κατά της ιδιωτικής εταιρείας για τον κίνδυνο που αντιμετώπισε μαζί με τη σύζυγό του.

«Θα κάνω αγωγή γιατί με έβαλε να πληρώσω και με άφησε μέσα στην Αττική οδό. Έμεινα 23 ώρες. Δεν υπήρξε κανένας να μας βοηθήσει, απλά μπήκαμε μέσα πληρώσαμε και μείναμε εκεί», ανέφερε ένας άλλος οδηγός. Παράλληλα, ένας οδηγός ταξί περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε μεταφέροντας έναν άρρωστο για 30 ώρες.«Μετά από 30 ώρες, επιτέλους με πολύ τσακωμό, με πολλές φωνές ήρθε ο στρατός, τρία παλικάρια ο θεός να τα έχει καλά, πιο πολύ ήρθαν για τον ασθενή, για τον πελάτη που είχα μέσα στο ταξί για 30 ώρες. Ήρθαν και μας πήραν!»

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια