Εγκλωβισμένα 85 φορτηγά στα διόδια των Μαλγάρων από χθες - Τεράστια ουρά στην ΠΑΘΕ

Εγκλωβισμένα 85 φορτηγά στα διόδια των Μαλγάρων από χθες - Τεράστια ουρά στην ΠΑΘΕ

Οι νταλίκες έχουν σταθμεύσει την άκρη του οδοστρώματος του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ και περιμένουν την αποκατάσταση της κυκλοφορίας - Σε ισχύ το απαγορευτικό για φορτηγά – λεωφορεία από Μάλγαρα έως Κλειδί

Ακινητοποιημένα στα διόδια των Μαλγάρων έξω από την Θεσσαλονίκη και με κατεύθυνση προς Αθήνα βρίσκονται περισσότερα από 85 φορτηγά άνω του 3,5 τόνων.

Στο σημείο έχει σχηματιστεί τεράστια ουρά, προκαλώντας την ταλαιπωρία των οδηγών.

Οι νταλίκες έχουν σταθμεύσει την άκρη του οδοστρώματος του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ και περιμένουν την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην επικράτεια για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το σημείο.

Τα περισσότερα φορτηγά είναι αλλοδαπά και ακινητοποιήθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας μετά και την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών βάρους άνω του 3,5 τόνων και των λεωφορείων που ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης. Η Τροχαία προχώρησε στην απόφαση αυτή λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη χιονόπτωση – παγετός) που εκδηλώνονται στον Νομό Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της επικράτειας.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια