Ενα καταφύγιο για τους άστεγους της Θεσσαλονίκης

Ενα καταφύγιο για τους άστεγους της Θεσσαλονίκης

Πλήρως ανακαινισμένο το υπνωτήριο αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης – Την κοινωνική δομή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργεί τις μέρες το υπνωτήριο αστέγων του δήμου Θεσσλονίκης προκειμένου να προσφέρει ζεστασιά και προστασία από την παγωνιά. Επίσης μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου λειτουργεί χώρος υποδοχής για την προστασία των αστέγων από το ψύχος στο 4ο παράρτημα του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 42. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης που λειτουργούν σε 24ωρη βάση ενημερώνουν τους συνανθρώπους μας που συναντούν σε συνθήκες αστεγίας για την έκτακτη λειτουργία των δομών του Δήμου, ενώ λαμβάνεται μέριμνα για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το υπνωτήριο. 

Το υπνωτήριο δομή το οποίο λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο στην οδό Ανδρέου Γεωργίου 5 επισκέφθηκε χτες βράδι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτη Δημητριάδη.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομίλησε με τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο υπνωτήριο αστέγων αλλά και με όσους εργάζονται σε αυτό και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της δομής και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Οι άνθρωποι που καταφεύγουν στη δομή έχουν τη δυνατότητα ύπνου σε ένα ζεστό περιβάλλον, ενώ παράλληλα τους προσφέρονται φαγητό, η δυνατότητα λουτρού και χρήσης πλυντηρίου και υπηρεσίες υποστήριξης από το επιστημονικό προσωπικό που απασχολείται στη δομή.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια