Deliveo: Το Καλύτερο Courier Software

To Deliveo είναι ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα διαχείρισης ταχυμεταφορών και last mile delivery. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος του fast pacing courier delivery έχει μεγάλες απαιτήσεις στο τεχνολογικό και υποστηρικτικό κομμάτι της επιχείρησης. Για αυτό το λόγο η εταιρεία Mav-IT, της οποίας οι κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Βουδαπέστη, έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό λογισμικό SaaS (Software as a Service) για ταχυμεταφορές, ώστε να εξυπηρετήσει και τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις

Deliveo: Το Καλύτερο Courier Software, φωτογραφία-1

Το Deliveo είναι το πιο κατάλληλο Courier software στην αγορά. Παρέχει πολλαπλές ιδιότητες για την δημιουργία, ανάθεση, καταγραφή και παράδοση παραγγελιών και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις τοποθεσίες των δεμάτων/πακέτων τους. Ακόμα, δίνει τη δυνατότητα στου χειριστές να εντοπίσουν στο χάρτη όλους τους διανομείς της επιχείρησης, οι οποίοι χρησιμοποιούν την ειδικά κατασκευασμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smartphones). Εξοπλίζει τους επαγγελματίες με όλο το ημερολόγιο συμβάντων από την δημιουργία μιας παραγγελίας μέχρι την επιτυχής παράδοση της (tracking log) στους παραλήπτες σας.

Αυτό το courier και delivery software, απαρτίζετε από τη κεντρική διαχείριση και τρία διαφορετικά πακέτα έξτρα λειτουργιών. Αυτά είναι τα παρακάτω:

Το courier software, έρχεται με την κεντρική διαχείριση που είναι ειδικά διαμορφωμένη για να εξυπηρετήσει στις ανάγκες μιας εταιρείας courier με το καλύτερο τρόπο. Το ονομαζόμενο “dispatcher interface” παρέχει υπηρεσίες όπως, η καταγραφή και ενημέρωση όλων των πελατών σας, των διανομέων σας, του stock από παραγγελίες που δέχεστε στις αποθήκες σας και φυσικά, την έκδοση επιγραφών για τα πακέτα που έρχονται με τις παραγγελίες που δέχεστε. Όλες σας οι παραγγελίες περνάνε μέσα από την κεντρική διαχείριση. Όπως κάθε σωστό courier management system, έτσι και το Deliveo παρέχει πολλαπλές δραστηριότητες στον τρόπο ανάθεσης, καταγραφής και εξαγωγής στοιχείων από το σύστημα σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε (PDF, XLS, WORD, SCV, etc) Η πολύ απλή χρήση ανάθεσης πακέτων γίνεται με τον απλό τρόπο των δύο κλικ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο κεντρικός διαχειριστής να διαλέξει από τις παραγγελίες σας και να τις αναθέσει μόνος του στους διανομείς σας. Τα courier management χαρακτηριστικά του Deliveo δεν σταματάνε όμως εδώ. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η κεντρική ανάθεση των παραγγελιών μπορεί να καταναλώσει πολύτιμο χρόνο από τους εργαζόμενους σας, για αυτό το λόγο, το courier system μας σας δίνει το τρόπο να αυτοματοποιήσετε την ανάθεση των παραγγελιών σας στους διανομείς σας, μέσω διάφορων χαρακτηριστικών όπως οι περιοχές που θα αναλάβει ο κάθε διανομέας, από ποιους πελάτες σας θα παραλάβει τα πακέτα και άλλα πολλά. Ακόμα πιο γρήγορα, η ανάθεση των πακέτων μπορεί να γίνει και από ένα μικρό barcode scanner το οποίο συνδέεται αυτόματα το courier system μας και σας δίνει την δυνατότητα να παραλαμβάνει πακέτο ο κάθε courier με μία απλή σάρωση (scanning) στο barcode της επιγραφής, της κάθε παραγγελίας σας.

Το πρώτο έξτρα λειτουργικό πακέτο, έχει να κάνει με τους αυτοματοποιημένους λογαριασμούς που θα δέχονται οι πελάτες σας, με το που τους καταχωρίσετε μέσα στο courier software. Με αυτό το τρόπο, οι πελάτες σας θα έχουν ένα προσωπικό λογαριασμό (client interface) για να ανεβάζουν στο courier system σας όλες τους τις παραγγελίες από τη μεριά τους. Αυτό το πακέτο χρησιμοποιείτε κυρίως από πελάτες σας που έχουν δικά τους eshop ή άλλων ειδών e-commerce ιστοσελίδες, όπου δέχονται πολλαπλές παραγγελίες σε καθημερινή βάση και χρειάζονται άμεση πρόσβαση στο να τις ανεβάζουν στο courier system του Deliveo, από την μεριά τους. Αυτή η υπηρεσία παρέχει και την εκτύπωση ετικετών για τα πακέτα, όπως και να φαίνεται όλο το ημερολόγιο των παραγγελιών (tracking)

Το δεύτερο έξτρα λειτουργικό πακέτο είναι η μοναδική ανάθεση ενός API κλειδιού για να μπορέσετε να ενώσετε την πλατφόρμα Deliveo ως courier system, κατευθείαν με κάποιο e-commerce κάποιου πελάτη σας ώστε να έρχονται απευθείας οι παραγγελίες από το ηλεκτρονικό του κατάστημα στο δικό σας courier software.

Το τρίτο έξτρα λειτουργικό κομμάτι έχει να κάνει με τις άδειες για χρήση της εφαρμογής των διανομέων του Deliveo (courier app). Μέσα από αυτή την εφαρμογή, οι διανομείς σας μπορούν να δέχονται τα πακέτα που περνάνε στην υπηρεσία σας. Δίνουν το κατάλληλο courier software για την παραλαβή αντικαταβολών από παραγγελίες, ένδειξη υπογραφής από τον παραλήπτη πάνω στο κινητό του διανομέα και την ικανότητα αποθήκευσης φωτογραφιών στα αρχεία της κάθε παραγγελίας που παραλαμβάνει ένας διανομέας, έτσι ώστε να έχετε οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο κατανεμημένο στη κάθε παραγγελία σας, σε περίπτωση που το χρειαστείτε στο μέλλον. Τέλος, η εφαρμογή παρέχει και την υπηρεσία της δρομολόγησης (route planning) για να βοηθήσει στην παράδοση των παραγγελιών των διανομέων σας.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του courier system μας.

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε την περιγραφή των υπηρεσιών μας. Το Deliveo είναι το πιο κατάλληλο Courier Software και σας περιμένουμε με ευχαρίστηση, να το δείτε μαζί μας.

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια