Εφαρμογή Θεσσαλονίκη: Η εξοικείωση των μοναχόλυκων με τους ανθρώπους

Εφαρμογή Θεσσαλονίκη: Η εξοικείωση των μοναχόλυκων με τους ανθρώπους

Οι μοναχόλυκοι οι οποίοι ζουν μόνοι τους μακρυά από την αγέλη συνήθως ψάχνουν τροφή για αυτό και είναι ποιο εξοικειωμένοι με την ανθρώπινη παρουσία

Οι μοναχόλυκοι οι οποίοι ζουν μόνοι τους μακρυά από την αγέλη συνήθως ψάχνουν τροφή για αυτό και είναι ποιο εξοικειωμένοι με την ανθρώπινη παρουσία.

ο Πάνος Στεφάνου, υπεύθυνος επικοινωνίας του Αρκτούρου ανέφερε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη πως: «Δεδομένου ότι αρκετοί άνθρωποι, ίσως από φιλοζωία ταΐζουν σκυλιά, κάποιο άλλοι προσπαθούν να τους προσελκύσουν για να τους φωτογραφίσουν, έχουν δημιουργήσει συνολικά μία κατάσταση όπου μερικοί λύκοι είναι εξοικειωμένοι όπως ο συγκεκριμένους λύκος που επιτέθηκε στο σκυλί της οικογένειας.

Ο λύκος είναι ένα παρεξηγημένο ζώο, είναι ένα θαυμάσιο ζώο, που είναι ευλογία για τις περιοχές που υπάρχει, επειδή ακριβώς είναι κυρίαρχο και η παρουσία του επιφέρει μια θαυμαστή ισορροπία καθώς τρέφεται κοινώς με γέρικα ή άρρωστα ζώα για αυτό και τον ονομάζουμε καθαριστή του περιβάλλοντος».

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια