Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πυκνό χιόνι στον Χορτιάτη - To live του Σάκη Αρναούτογλου

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πυκνό χιόνι στον Χορτιάτη - To live του Σάκη Αρναούτογλου
Η κακοκαιρία «Διομήδης» άρχισε να ντύνει στα «λευκά» και την Θεσσαλονίκη. Δείτε το live που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να ντύνεται στα «λευκά», καθώς η κακοκαιρία «Διομήδης» έφερε τα πρώτα χιόνια. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το μαγικό τοπίο που άρχισε να δημιουργείται και έκανε μια βόλτα στη πόλη μαζί με την σύζυγο του.

Επίσης, πραγματοποίησε live μετάδοση στο Facebook, με το σκηνικό να είναι μαγικό.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την «Τετάρτη το πρωί, σε Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία και ανατολική Στερεά, Εύβοια και Σποράδες θα έχουμε σύννεφα, θα δίνουν αυτά βροχές στα παραθαλάσσια τμήματα αλλά και στις περισσότερες πεδινές περιοχές, κυρίως αρχικά της κεντρο-ανατολικής ηπειρωτικής χώρας».

Επίσης, σημειώνει ότι «τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα, ακόμα και πάνω από τα 100 περίπου μέτρα όσον αφορά στο υψόμετρο, στην κεντρική Μακεδονία αλλά και κυρίως στον Έβρο και φυσικά και πιο χαμηλά».

Παράλληλα, αναφέρει πως χρειάζεται «προσοχή στη Θράκη εξαιτίας των σφοδρών βορειοανατολικών ανέμων που θα διατηρηθούν αυτοί και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότερες χιονοπτώσεις φαίνεται να εντοπίζονται ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως στον νομό Έβρου».

«Στις υπόλοιπες περιοχές, κυρίως πάνω από τα 100 με 200 μέτρα και θα είναι πιο τοπικές σε Ξάνθη και Ροδόπη στα πεδινά όπως και στην περιοχή των βορείων τμημάτων της Δράμας», συμπληρώνει στη συνέχεια.

πηγή: ieidiseis.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια