Κινητή μονάδα εμβολιασμών χωρίς ραντεβού σήμερα στον Εύοσμο

Κινητή μονάδα εμβολιασμών χωρίς ραντεβού σήμερα στον Εύοσμο

Σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022η κινητή μονάδα εμβολιασμών κατά του covid 19, θα βρίσκεται στο 25ο δημοτικό σχολείο, άνωθεν της περιφερειακής οδού, στη συμβολή των οδών- προέκταση Παπάγου με Τσιμισκή- από τις 8.30πμ έως τις 3.00μμ, ώστε το εμβόλιο να έρθει ακόμη πιο κοντά στους πολίτες, τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να εμβολιασθούν κατά του covid-19, χωρίς ραντεβού, είτε για πρώτη φορά, είτε την 2η ή με την 3η αναμνηστική δόση, με μόνα στοιχεία το ΑΜΚΑ τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρωτοβουλία για τον επί τόπου εμβολιασμό, την θωράκιση και την προστασία της υγείας των πολιτών, την οποία ανέλαβαν ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, με την 3η Υ.ΠΕ Μακεδονίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης σε όλη τη χώρα.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια