Μένεις Θεσσαλονίκη και θες να πετάξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ετοιμάσου για ταλαιπωρία

Μένεις Θεσσαλονίκη και θες να πετάξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ετοιμάσου για ταλαιπωρία

Φορτηγό ή κάποιο άλλο ογκώδες όχημα πρέπει να προμηθευτούν οι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, αν θέλουν να πετάξουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

 Αρκετοί πολίτες κάθε χρόνο αγοράζουν φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μετά το τέλος των γιορτών τα δέντρα πηγαίνουν στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση. Φέτος ο Δήμος Θεσσαλονίκης επιφύλασσε μια έκπληξη στους δημότες του. Εάν κάποιος θέλει να δώσει το δέντρο για ανακύκλωση θα πρέπει να το μεταφέρει μόνος του διαλέγοντας ένα από τα τρία παρακάτω σημεία:

1. Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (στην πίσω πλευρά του κτιρίου)
2. Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας επί της οδού Κλεάνθους
3. Στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στην οδό Φιλίππου.

Αρκετοί πολίτες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός αυτό, καθώς για την μεταφορά των δέντρων χρειάζεται αρκετός χώρος στο όχημα, κάτι που οι περισσότεροι δεν διαθέτουν. Παράλληλα τα δυο από τα τρία σημεία είναι κεντρικά και με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη είναι ακατόρθωτο κάποιος να χρησιμοποιήσει το όχημα του για να μεταφέρει το δέντρο, γιατί δεν θα μπορεί να το σταθμεύσει.

Να σημειωθεί ότι η δράση της ανακύκλωσης είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου  με τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας κάτι που ούτως άλλων γίνεται εδώ και χρόνια από αρκετούς δήμους του νομού.

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια