Οι “Παρενέργειες” του Αλέξανδρου Τσουβέλα απόψε στο θέατρο Κολοσσαίον

Οι “Παρενέργειες” του Αλέξανδρου Τσουβέλα απόψε στο θέατρο Κολοσσαίον

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στον ανακαινισμένο και αγαπημένο χώρο του Κινηματοθέατρου Κολοσσαίον.

«Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες… σχέσεων ,καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα ,κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Φρέσκες , ολοκαίνουργιες και καθόλου ανησυχητικές. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και σας προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό. Μαζί του εκτός απ τον Θανάση Παπαγεωργίου (δημιουργό του Γίδα TV) ο κωμικοτροχός…

Καμία παράσταση ίδια με την άλλη…Παρενέργειες σύντομα κοντά σας ,με πολύ γέλιο και αποστάσεις…».

Προπώληση Εισιτηρίων : https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/tsouvelas-alexandros-thessaloniki/

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 150

Τηλέφωνα: 2310834996

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

Το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, λειτουργεί βάση νομοθεσίας  αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:  

(A) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή 

(B) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. 

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .  

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή. 

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Oι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν κατά την είσοδο τους, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοιό COVID-19 (PCR ή rapid-test)

Θέατρο Κολοσσαίον
Βασ.Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 231 083 4996

Stand Up Comedy:”Παρενέργειες” – Αλέξανδρος Τσουβέλας
Από Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 έως Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 στις 21:45
Εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων: 12€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια