Πρωτοχρονιάτικο Funny Balls Show στη Θεσσαλονίκη για μικρά παιδιά

Πρωτοχρονιάτικο Funny Balls Show στη Θεσσαλονίκη για μικρά παιδιά

Ακροβάτες, κλόουν, χρώματα και άλλα πολλά περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στο Θέατρο Κολοσσαίον,

Μια συναρπαστική παράσταση γεμάτη χρώμα, γέλιο, δράση και πάνω από 5.000 μπαλόνια στην σκηνή !!!

Με το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από μπαλόνια, μπαλόνο-πύργο, μπαλόνο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν… Το Funny Balls Show, μια πρωτότυπη και απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, έρχεται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του στο Θέατρο Κολοσσαίον,  την Κυριακή 2 Ιανουάριου, για να ξετρελάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης, με την πρωτοτυπία και το συναρπαστικό του θέαμα.

Μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητα και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά, άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειες της με τον κακό μάγο και ιπτάμενο δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της. Και στο χαρούμενο τέλος, ο Άγιος Βασίλης θα πετάξει εκατοντάδες μπαλόνια στους μικρούς θεατές!

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!

Μια μαγική παράσταση, που θα χαρίσει γέλιο σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Πρωτοχρονιάτικο Funny Balls Show στη Θεσσαλονίκη για μικρά παιδιά, φωτογραφία-1

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια