Θεσσαλονίκη – Πέθανε από κοροναϊό ιερέας ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θεσσαλονίκη – Πέθανε από κοροναϊό ιερέας ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Έχασε τη ζωή του από κοροναϊό ένας εκ των ιερέων που λειτουργούσε στην ενορία του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων, στις Συκιές της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο ιερέας δεν είχε κάνει το εμβόλιο και σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, είχε επηρεάσει αρκετούς πιστούς στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα ένας ακόμη ιερέας του ίδιου ναού χτυπήθηκε και αυτός από τον κοροναϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Και αυτός ο ιερέας είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολίου.

Είχαν επηρεάσει πολύ κόσμο

Επίσης ο τρίτος εφημέριος του Ναού είχε εμβολιαστεί κανονικά κατά του κοροναϊού και δεν νόσησε με Covid-19.

Το γεγονός ότι οι δύο ιερείς ήταν κατά του εμβολιασμού και είχαν επηρεάσει, όπως προαναφέραμε ορισμένους πιστούς στην περιοχή, ήταν γνωστό στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Μάλιστα, αρκετές φορές υπήρξαν παραινέσεις από πλευράς Μητρόπολης ώστε οι δύο ιερείς να εμβολιαστούν ωστόσο έδειχναν ανένδοτοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από κοροναϊό κατέληξε και η μητέρα του 73χρονου ιερέα, ενώ από κοροναϊό νοσεί ο γιος του, επίσης ιερέας, καθώς και ο αδελφός του 50χρονου ιερωμένου που είναι διασωληνωμένος.

πηγή:in.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια