ΑΠΘ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά ιδιαίτερης φροντίδας

ΑΠΘ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά ιδιαίτερης φροντίδας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά ιδιαίτερης φροντίδας οργανώνει η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών και στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, σε συνεργασία με τη Γ’ Παιδιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. και τον Οργανισμό ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’, η οποία  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην διοργάνωση της εκδήλωσης συνέδραμαν τα Εκπαιδευτήρια ‘’Ε. Μαντουλίδη’’, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Α.Π.Θ Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Σ.Ε.Υ. του Α.Π.Θ. Καθηγητής Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, η Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων ‘’Ε. Μαντουλίδη’’ κ. Αικατερίνη Μαντουλίδου και η Εκπρόσωπος Γονέων Υποστηριζόμενων Παιδιών του Προγράμματος «Παιδιατρική Κατ΄ οίκον Νοσηλεία» κ. Νίκη Τσιαφίδου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Παιδική Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων ‘’Ε. Μαντουλίδη’’, ευχές από τα παιδιά του Προγράμματος «Παιδιατρική Κατ΄ οίκον Νοσηλεία», τιμητικές βραβεύσεις Υποστηρικτών, προβολή εορταστικού video καθώς και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Χορωδία των Γιατρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων, θα υπάρξει έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης των εισερχομένων στην αίθουσα.

πηγή: karfitsa.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια