Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στον περιφερειακό και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στον περιφερειακό και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν ως εξής:

  1. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
  • Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 17+700 (μετά το τούνελ) έως τη Χ.Θ. 22+500 (Α/Κ 12), στην κατεύθυνση προς ανατολικά.
  • Στους ανισόπεδους κόμβους Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κωνσταντινοπολίτικων (Κ10), αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεσθούν από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, στην κατεύθυνση προς ανατολικά κατά τις ώρες 10:00- 13:30 και στην κατεύθυνση προς δυτικά από τις 13:30 έως τη δύση ηλίου.

  1. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Στην περιοχή του κόμβου με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κ12), δεξιά και αριστερά, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης εργασιών στις 7:00 π.μ..

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια