Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σήμερα & αύριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σήμερα & αύριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η καρδιά των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου χτυπά το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις κεντρικές πλατείες του Δήμου, καλώντας τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά των Χριστουγέννων, σε μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή με τραγούδια, μουσική, αφηγηματικά δρώμενα, face painting και μπαλόνια, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Με τον τίτλο “Τα Χριστούγεννα θα φέρουν την πιο όμορφη Πρωτοχρονιά” το Σάββατο 18/12 στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό και την Κυριακή 19/12 στις 11:00 π.μ Πλατεία Ευόσμου, οι μικροί δημότες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα ξωτικά, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να συμμετάσχουν στις πλούσιες ψυχαγωγικές δράσεις, στα ομαδικά παιχνίδια και στα καλλιτεχνικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν, σε ένα γιορτινό σκηνικό που φιλοδοξεί να μεταδώσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία σε όλους.

Στο Χριστουγεννιάτικο πολύχρωμο αυτό ταξίδι, οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν την ιστορία του αγαπημένου τους Αγίου, θα γράψουν τα δικά τους γράμματα και θα του τα παραδώσουν αυτοπροσώπως, θα ζωγραφίσουν, θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και θα λάβουν ως δώρο πολύχρωμα μπαλόνια.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια