Έργα στην Περιφερειακή Οδό για δύο ημέρες

Έργα στην Περιφερειακή Οδό για δύο ημέρες

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ερείσματος, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, περίπου από τη Χ.Θ. 16,00 έως τη Χ.Θ. 17,00, στα δεξιά

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Πέμπτη 16 και αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ερείσματος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, περίπου από τη Χ.Θ. 16,00 έως τη Χ.Θ. 17,00, στα δεξιά.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 10.00 πμ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια