Θεσσαλονίκη-Ιπποκράτειο Ακόμη μία λεχώνα σε ΜΕΘ - Διασωληνώθηκε βρέφος 12 ημερών με covid

Θεσσαλονίκη-Ιπποκράτειο Ακόμη μία λεχώνα σε ΜΕΘ - Διασωληνώθηκε βρέφος 12 ημερών με covid

Συνολικά τρεις λεχώνες νοσηλεύονται διασωληνωμένες στις ΜΕΘ του Ιπποκρατείου - Διασωληνωμένο και βρέφος 12 ημερών με κορωνοϊό στη ΜΕΝΝ.

Ακόμα μία γυναίκα που διήνυε την 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της διασωληνώθηκε εχθές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς νοσούσε από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές στη Voria.gr, μία 36χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη εισήχθη στο νοσοκομείο στην 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και επειδή η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε κρίσιμη, διασωληνώθηκε. Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε καισαρική τομή, προκειμένου να πάρουν το έμβρυο, το οποίο όμως διασωληνώθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, χωρίς ωστόσο να νοσεί από κορωνοϊό. Η κατάσταση του βρέφους είναι αρκετά κρίσιμη καθώς γεννήθηκε μόλις 27 εβδομάδων. Να σημειωθεί πως η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊου.

Παράλληλα, διασωληνωμένες στις ΜΕΘ του νοσοκομείου παραμένουν και ακόμα δύο λεχώνες, ηλικίας 25 και 28 ετών από τη Δράμα και από τη Κατερίνη, αντίστοιχα.
Διασωληνωμένο βρέφος 12 ημερών με κορωνοϊό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορωνοϊό και ένα βρέφος 12 ημερών. Οι ανάγκες του βρέφους για οξυγόνο αυξήθηκαν απότομα εχθές και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ενώ προηγουμένως ήταν στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Πηγή:voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια