Εκδικάζονται αύριο δύο υποθέσεις για τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη

Εκδικάζονται αύριο δύο υποθέσεις για τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει η ομάδα πολιτών της δυτικής Θεσσαλονίκης «Η Αναπνοή είναι Δικαίωμα» σε ανάρτησή της, οι δικογραφίες αφορούν πρόκληση ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος κατ’ εξακολούθηση

Αύριο, Τρίτη, κρίνεται η υπόθεση της δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς στο Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης,  συνεκδικάζονται δύο συναφείς δικογραφίες στις 9:00 το πρωί.

Όπως αναφέρει η ομάδα πολιτών της δυτικής Θεσσαλονίκης «Η Αναπνοή είναι Δικαίωμα» σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι δικογραφίες αφορούν πρόκληση ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος κατ’ εξακολούθηση σε βάρος τριών στελεχών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Τα κατηγορητήρια, για πρώτη φορά, στηρίζονται σε ελέγχους των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Σ.Ε.ΠΕ. Βορείου Ελλάδος), που πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελίες μελών της ΑΝΑΠΝΟΗΣ αλλά και αυτεπαγγέλτως, επισημαίνει η ομάδα στην ανακοίνωσή της.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια