Κλειστή σήμερα η αερογέφυρα της Σταυρούπολης λόγω εργασιών – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Κλειστή σήμερα η αερογέφυρα της Σταυρούπολης λόγω εργασιών – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Εργασίες καθαίρεσης και απομάκρυνσης εναέριων καλωδίων μεταξύ δύο πυλώνων που βρίσκονται στην θέση «Αερογέφυρα Σταυρούπολης», από την Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε θα πραγματοποιηθούν σήμερα κατά τις ώρες09:00 έως 11:00όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα αποκλειστεί η πρόσβαση όλων των οχημάτων προς «Αερογέφυρα Σταυρούπολης».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

-Οι  κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) θα εκτρέπονται στην οδό Ωραιοκάστρου και μέσω της Λεωφ. Στρατού και του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

-Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) μέσω των οδών Ωραιοκάστρου και κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

-Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Εύοσμο) θα εκτρέπονται στο ύψος του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας προς Ευκαρπία ή Πολίχνη.

-Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) θα εξέρχονται στην οδό Θερμαϊκού και μέσω των οδών Ισαύρων και Ωραιοκάστρου θα εισέρχονται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

πηγή: astinomia.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια