Θεσσαλονίκη: Η λαμπερή πλατεία Αριστοτέλους πλημμυρίζει με χαμόγελα κι αισιοδοξία

Θεσσαλονίκη: Η λαμπερή πλατεία Αριστοτέλους πλημμυρίζει με χαμόγελα κι αισιοδοξία

Οι πολίτες δεν χάνουν ευκαιρία να αποθανατίσουν τη στιγμή, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο- Το makthes.gr βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και συνομίλησε με κόσμο

Με χαμόγελα, μουσική και αισιοδοξία γέμισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης και η χριστουγεννιάτικη πλατεία της Αριστοτέλους. To στολισμένο δέντρο έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που απολαμβάνουν τη βόλτα τους ανάμεσα στα στολίδια της πλατείας.

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μετατράπηκε με το καλημέρα σε ατραξιόν. Αν και έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή  που ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας πάτησε το κουμπί για να λάμψει ολόκληρο, ο κόσμος πλημμυρίζει την πλατεία. Ολοι με ένα κινητό  το χέρι αποθανατίζουν τη στιγμή και τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Πολλοί μάλιστα, παίρνουν με βίντεο κλήση αγαπημένα τους πρόσωπο για να τους δείξουν τον στολισμό αλλά και τον κόσμο που έχει μαζευτεί γύρο από το δέντρο.

Το makthes.gr βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι βγήκαν να απολαύσουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

polites-plateia-aristotelous.jpg

Η Χρυσή Αργυρώ Μανατάκη και οι φίλες της βρέθηκαν στη γιορτινή πλατεία της Αριστοτέλους, αποθανατίζοντας με selfie φωτογραφίες το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κι όπως αναφέρει η ίδια «είναι μία καλή ευκαιρία να βγει ο κόσμος από το σπίτι του και να ξανά νιώσει πως ήταν οι γιορτές πριν τον κορονοϊό».

plateia-aristotelous-polites.jpg

Από το Λονδίνο στην... Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Διονύσης Μετσάι, οποίος επισκέφτηκε την πόλη για διακοπές. Κρατώντας στο χέρι μαλλί της γριάς μίλησε στο makthes.gr λέγοντας, «η διάθεση είναι υπέροχη έχει πάρα πολλά φώτα, οικογένειες παντού, η Θεσσαλονίκη είναι πολλή όμορφη πόλη και συγκεκριμένα αυτή την περίοδο είναι ακόμα πιο όμορφη. Λόγω της κατάστασης, η οποία είναι δύσκολη με την πανδημία ο κόσμος χρειάζεται την αγάπη και την ζεστασιά που ήδη έχει ο ελληνικός λαός».

plateia-aristotelous-kosmos.jpg
Στο κέντρο της πόλης η Ανθία Μπεσπάρα και η φίλη της απολάμβαναν την χριστουγεννιάτική βόλτας τους, βγάζοντας φωτογραφίες στο κέντρο της πλατείας. Όπως ανέφερε η Ανθία «σίγουρα όλα αυτό αναζωογόνησε την πόλη, ο κόσμος χάρηκε πάρα πολύ και πόσο μάλλον μετά την πανδημία που δεν βγαίναμε και δεν ερχόμασταν σε επαφή. Αυτή την στιγμή γίνεται χαμός στην Αριστοτέλους, είναι κάτι που σίγουρα το είχαμε ανάγκη».polites-aristotelous.jpg
Η Βασιλική Ζήγρα είναι η κοπέλα που θέλει να βλέπει τον κόσμο να διασκεδάζει και να ζει τη ζωή του, όπως τόνισε η ίδια « έμενα μου αρέσει που ο κόσμος βγαίνει και είναι ξανά έξω, γιατί αυτό δείχνει ότι υπάρχει ζωή στην πόλη μας κάτι που σε καθημερινή βάση δεν θα δεις».

«Ο στολισμός βοηθάει στην ψυχολογία του κόσμου αλλά και στην κίνηση της αγοράς γιατί αρκετοί πολίτες το συνδυάζουν με τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους», ανέφερε η Χρυσάνθη Γλαβίνα.

plateia-aristotelous-dentro.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια