Έφτασε Θεσσαλονίκη το sklavenitis.gr

Έφτασε Θεσσαλονίκη το sklavenitis.gr

το πλευρό των καταναλωτών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται διαρκώς ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καλύπτοντας με κάθε διαθέσιμο τρόπο τις ανάγκες τους.  

Σε αυτό το πλαίσιο, το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης καλύπτει ήδη το sklavenitis.gr με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές έναν ακόμη εύκολο τρόπο online παραγγελίας βασικών αγαθών.

Μέσω του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερους από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, να επιλέξουν τα προϊόντα που χρειάζονται και να τα παραλάβουν στον χώρο τους, σε ημέρες και ώρες που τους διευκολύνουν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, διαθέτοντας όλους τους τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Σημειώνεται πως για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία προχώρησε σε προσλήψεις νέων εργαζομένων και στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία, στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική οικονομία

Έχοντας σαν πρώτιστο μέλημα την παροχή αρίστης εξυπηρέτησης τόσο στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket όσο και στα φυσικά καταστήματα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρει σταθερά μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, με στόχο να κάνει την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών καλύτερη.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια