Δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγραμμάτων Interreg, διαβεβαίωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σταύρος Καλαφάτης

Δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγραμμάτων Interreg, διαβεβαίωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σταύρος Καλαφάτης

Τη διαβεβαίωση ότι δεν φεύγει απο τη Θεσσαλονίκη η υφιστάμενη Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγραμμάτων Interreg, έδωσαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πουθενά στο προσχέδιο, που έχει κατατεθεί, δεν αναφέρεται ότι η Ειδική Υπηρεσία φεύγει από τη Θεσσαλονίκη", είπε ο κ. Καλαφάτης και αμέσως παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης, που παρακολουθούσε διαδικτυακά την εκδήλωση, και υπογράμμισε: "Ενισχύω αυτό που είπε ο κ. Καλαφάτης. Το λέω ρητά ότι η Υπηρεσία δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη".
Σχετικά με το θέμα της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών ήταν γενική η αίσθηση πως, τελικά, η Βόρεια Ελλάδα, κέρδισε πολλά από την ενίσχυσή της με τη διαχείριση επενδυτικών σχεδίων από 1-3.000.000 ευρώ, καθώς οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης αυξάνονται κατά 40%.
"Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Κάποιοι διαψεύστηκαν. Κάποιοι βιάστηκαν και... σκόνταψαν", τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια