Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη διεθνή έκθεση IBTM World 2021

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη διεθνή έκθεση IBTM World 2021

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη διεθνή έκθεση IBTM World 2021 - Η Ελλάδα ένας σημαντικός προορισμός στη τουριστική βιομηχανία

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε για μία ακόμη φορά στη διεθνή έκθεση IBTM World 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού με σημαντικές B2B συναντήσεις με τους κυριότερους φορείς της διεθνούς αγοράς τουρισμού.

Με επικεφαλής τον ΕΟΤ, ο φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και οι 22 Έλληνες συνεκθέτες, παρουσίασαν την Ελλάδα ως ένα σημαντικό και ασφαλή προορισμό στην τουριστική βιομηχανία συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Την πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου υποδέχτηκε στα γραφεία τους η διευθύντρια Δημοσίων και Διεθνών σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού Βαρκελώνης, κ. Rosa Bada.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική άμεσης συνεργασίας των δύο φορέων σε συγκεκριμένα projects προβολής προορισμών.

Ακόμη, η κα Πατουλίδου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του Συνεδριακού Φορέα της Καταλονίας κ. Sonia Serracarbassa για διερεύνηση της προοπτικής της συνεργασίας στην διαδικτυακή προώθηση των δύο προορισμών για το 2022.  

Η κ Πατουλίδου δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει ένα στιβαρό όνομα στην αγορά των μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων. Η στρατηγική της θέση στην Ελλάδα και την Ευρώπη την καθιστούν υπολογίσιμη δύναμη με ανοδική πορεία».

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια