Οι υπεύθυνοι για τις σχολές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Τρέχουν να προλάβουν …

Οι υπεύθυνοι για τις σχολές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Τρέχουν να προλάβουν …

Η Θεσσαλονίκη γέμισε φοιτητές μιας και τα μαθήματα σε όλες τις σχολές ουσιαστικά ξεκίνησαν με μοναδική παραφωνία τις σχολές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ).

Και αυτό γιατί με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, καθώς υπήρχαν ζητήματα κυρίως σε ό,τι αφορά την καθαριότητα των κτιριακών χώρων.

«Προχωράει η οριστική επίλυση όλων των εκκρεμών θεμάτων και την Τετάρτη νέα Διοικούσα θα ελέγξει την πορεία τους, ενώ εντός της εβδομάδας ρυθμίζονται τα εκκρεμή θέματα και προχωράμε κανονικά στη διά ζώσηςεκπαίδευση»,δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ, Αθανάσιος Καΐσης, ενώ σήμερα στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής αναμένεται να γίνουν οι αναθέσεις σε ό,τι αφορά των διορισμό μέσα από διαδικασίες ΑΣΕΠ συνολικά 74 καθαριστριών, σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις και διαδικασίες που προηγήθηκαν.

dipae-e-vima-533x261.jpg

Ανέφικτη δείχνει για το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, η έναρξη των μαθημάτων με διά ζώσης εκπαίδευση την ερχόμενη Δευτέρα καθώς δεν έχει ούτε «στοιχειώδη καθαριότητα». Όπως αποκάλυψε μάλιστα στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα ο πρόεδρος του συλλόγου καθηγητών Δι.Πα.Ε, Δημοσθένης Σταμάτης, το πρόβλημα με την καθαριότητα έχει πάρει τεράστιες

πηγή: e-vima.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια