Νέο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από τον δήμαρχο Κ.Ζέρβα

Νέο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από τον δήμαρχο Κ.Ζέρβα
w11-202418w28163631E9gJ3C0WUAAc3dG.jpg
w11-202418w28163631E9gJ3C0WUAAc3dG.jpg

Ενίσχυση της αστυνόμευσης σε Ροτόντα και Αρχαία Αγορά ζήτησε ο δήμαρχος Κ.Ζέρβας

Μήνυμα προς τους πολίτες να «πάρουν την υγεία στα χέρια τους» και να εμβολιαστούν απηύθυνε για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε διά ζώσης. 

Ο κ.Ζέρβας αναφερόμενος στα σημερινά στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στην πόλη είπε πως παρουσιάζεται μια αύξηση των κρουσμάτων της τάξεως του 20% σε σχέση με την περασμένη Δευτέρα, ενώ οι νοσηλείες παρέμειναν σχετικά σταθερές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

«Μοναδικό και ισχυρό μας όπλο είναι ο εμβολιασμός. Όσο περισσότεροι εμβολιαζόμαστε τόσο μικρότερη η πίεση στα νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως «εμβολιαζόμαστε γιατί πιστεύω ότι όλοι θέλουμε οικονομία, εκπαίδευση, όλες τις λειτουργίες της πόλης ανοιχτές και χαρήκαμε από το προηγούμενο Σάββατο που επιβραβεύτηκαν με την ελευθερία όσοι εμβολιάστηκαν».

Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους όλου του Σώματος για το θάνατο του Τάσου Κουράκη που διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, βουλευτής, Α' αντιπρόεδρος της Βουλής και αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Επίσης, πριν τις ανακοινώσεις του δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων, η δημοτική παράταξη «Η Πόλη Ανάποδα - Δύναμη Ανατροπής» με τον Κώστα Ξενόπουλο ζήτησε εγγράφως από το δημοτικό συμβούλιο να απομακρυνθεί άμεσα η πινακίδα που είναι αναρτημένη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, απέναντι από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.  «Το αυτονόητο ζητάτε κ.Ξενόπουλε, έχει περάσει ένας χρόνος», είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Λεκάκης, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μιχάλη Κούπκα, να προσθέτει πως θα επιληφθεί η υπηρεσία.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια