Ωραιόκαστρο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω Ράλλυ ΔΕΘ

Ωραιόκαστρο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω Ράλλυ ΔΕΘ

Το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον δήμο Ωραιοκάστρο και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο και την Κυριακή στον δήμο Ωραιοκάστρου λόγω του αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «54ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ» που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

- Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 08.00 της Παρασκευής (08-10-2021) έως ώρα 19.00’ της Κυριακής (10-10-2021), η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Λόρδου Βύρωνος (Ωραιόκαστρο), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεσσαλονίκης και σε μέγιστο μήκος τριακοσίων (300) μέτρων προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ (09-10-2021)

- Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 07:40 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της Ανώνυμης Ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος 100 μέτρα μετά την συμβολή της με την Επ. Οδό Μελισσοχωρίου-Δρυμού έως το ύψος 500 μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων:

- Επί της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια Νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την Επ.Ο. Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Επί της Επ. Οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού-Προμαχώνα.

ΚΥΡΙΑΚΗ (10-10-2021)

- Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της Ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων.

- Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης «BON CHATEAU» και σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της τροχαίας.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια