Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες σε φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες σε φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Σε συλλήψεις τριών ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 51, 31 και 44 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρα και της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (06-10-2021) στην Εγνατία Οδό ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη ο 51χρονος, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ.Φορτηγού μετέφερε παράνομα επτά αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι έτεροι δύο αλλοδαποί, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε το ρόλο του προπομπού προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή σχετικά με αστυνομικούς ελέγχους και να ενημερώνει σχετικά το όχημα της παράνομης μεταφοράς.
Κατασχέθηκαν συνολικά τα δύο οχήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των 1.880 ευρώ και 440 λέβα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια