Διακοπές ηλεκτροδότηση σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ηλεκτροδότηση σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε περιοχές του δήμου Πολίχνης από τις 08:00 έως και τις 12:30 και σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνος από τις 08:00 έως τις 13:45.

Αναλυτικά:

-Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΓΡΑΜΜΟΥ, ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΚΛΠ. H ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟΥΣ Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.

-ΣΤΗΝ Δ.Ε.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΩΡΑ 08:00 ΕΩΣ 10:45 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΩΣ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 08:00 ΕΩΣ 13:45 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ ΑΠΟ ΣΟΜΑ ΕΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

πηγή: ΔΕΔΔΗΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια