Ζορπίδης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του ΕΕΘ το 2022 – Έρχονται λουκέτα (βίντεο)

Ζορπίδης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του ΕΕΘ το 2022 – Έρχονται λουκέτα (βίντεο)

Την πρόθεσή του να μην είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος του ΕΕΘ στις εκλογές του 2022, κρούοντας παράλληλα καμπανάκι κινδύνου για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται για την αγορά, επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, στο πλαίσιο γεύματος που παρέθεσε το Επιμελητήριο σε δημοσιογράφους.

«Είμαι 16 χρόνια πρόεδρος, ας αναλάβει πρόεδρος κάποιος με νέες ιδέες. Ανησυχώ για λουκέτα στην αγορά από το φθινόπωρο, δεν θα ανταποκριθούν οι επαγγελματίες στις υποχρεώσεις τους, το ΕΕΘ έχει 10 εκατ. ευρώ αποθεματικό. Διαψεύδω κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία αφήνουν για φορολογικές παραβάσεις του Επιμελητηρίου, δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν», σημείωσε.

«Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά στην μάχη με την πανδημία. Προχωρήσαμε σε δωρεά 100.000 ευρώ στο ΑΧΕΠΑ, διοργανώσαμε σε 12 διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης rapid test, δώσαμε και δίνουμε μάχες για την πόλη και τα κονδύλια του ταμείου ανάκαμψης, για το μετρό, διαθέσαμε 55.000 ευρώ για περίπτερο στη ΔΕΘ», επεσήμανε.

zorpidis5.jpg
zorpidis5.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια