Θεσσαλονίκη – Κετικίδης για τους υγεινομικούς με πλαστά πιστοποιητικά στο “Γεννηματάς”: “Έχουν μετανιώσει”

Θεσσαλονίκη – Κετικίδης για τους υγεινομικούς με πλαστά πιστοποιητικά στο “Γεννηματάς”: “Έχουν μετανιώσει”

«Δεν έχουμε πληροφόρηση να έδωσαν χρήματα προκειμένου να λάβουν τα πιστοποιητικά» είπε σε δηλώσεις του ο οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ και αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, Πέτρος Κετικίδης, αναφερόμενος στις τέσσερις περιπτώσεις υγειονομικών που εντοπίστηκαν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όπως είπε θα ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία, «οι συνάδελφοι θα τεθούν σε αναστολή και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.»

Ο κ. Κετικίδης ανέφερε πως «κάποιοι από τους συναδέλφους που έλαβαν τα πλαστά πιστοποιητικά είπαν ότι το έχουν μετανιώσει και ήταν λάθος τους. Όμως, η ζημιά έχει ήδη γίνει. Θα γίνει ότι προβλέπει ο υπαλληλικός κώδικας.»

Όσο για το πώς βρήκαν… πρόσβαση στα πλαστά πιστοποιητικά, ο ίδιος αναφέρει ότι η μία διοικητική υπάλληλος του «Γεννηματάς» είναι αδερφή της διοικητικής υπαλλήλου από το Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα για την οποία έγινε ΕΔΕ. «Θεωρώ ότι μέσω της αδερφής της διοικητικής υπαλλήλου από το Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα πήραν τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μίλησα μαζί της, όμως δεν μου παραδέχτηκε ότι πήρε το πλαστό πιστοποιητικό και ότι θα μιλά μόνον παρουσία δικηγόρου», καταλήγει ο κ. Κετικίδης.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια