Μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης λόγω τροχαίου και έργων

Μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης λόγω τροχαίου και έργων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8:30 στηνΠεριφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκηςστο τούνελ, με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός.

Εργασίες κοπής πρασίνου στον Περιφερειακό και στη Μουδανιών

Σημειώνεται ότι από χθες ξεκίνησαν εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τηνΕθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να είναι αυξημένη η κίνηση των οχημάτων.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

-Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως ισόπεδο κόμβο με Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (Κ 13), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 έως και Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 έως τις 15:00.

πηγή: thestival.gr, grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια