Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, θα σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης το διάστημα 07:30 με 09:30 (θα διαρκέσει μία ώρα εντός του εν λόγω χρονικού πλαισίου) στην οδό Παπάφη, από το ύψος της Καυτατζόγλου έως και τη Λιτοχώρου.

Επίσης, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ: την Τρίτη 3/8/2021 από τις 08:00 π.μ. έως 10: 00 π.μ στη Ν. Καλλικράτεια (μόνο στην περιοχή βενζινάδικου ΕΛΙΝ).

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

πηγή:  ΔΕΔΔΗΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια