Συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέιχ Σου και στο δάσος του Ωραιοκάστρου

Συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέιχ Σου και στο δάσος του Ωραιοκάστρου

Παράταση δόθηκε μέχρι το πρωί της Τετάρτης 4 Αυγούστου, στην απαγόρευση της διέλευσης πεζών και κάθε είδους οχημάτων, στο Σέιχ Σου και στο δασικό τμήμα του Ωραιοκάστρου.

Παρατείνεται, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου, η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων, κάθε είδους, στο δάσος του Σέιχ Σου και στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, μέχρι το πρωί της Τετάρτης (4/08).

Συγκεκριμένα, η απόφαση προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους Σέιχ Σου, που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων- Ασβεστοχωρίου- Εξοχής και την επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Πανοράματος- Χορτιάτη, από σήμερα το πρωί έως και την Τετάρτη, στις 7:30 το πρωί.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα θα ισχύσει και η απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο τμήμα της δασικής έκτασης Ωραιοκάστρου. Αυστηρή και αυξημένη θα είναι, άλλωστε, η επιτήρηση των δασικών συμπλεγμάτων των Δ.Ε Λαγκαδά και Δ.Ε Σταυρού καθώς και του Δάσους Χορτιάτη.

πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια