Τζιτζικώστας: Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο μας όπλο – Πρέπει να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί

Τζιτζικώστας: Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο μας όπλο – Πρέπει να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί

Αυτή η εκστρατεία γίνεται για το κοινό καλό σκοπό. Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα” τόνισε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξη τύπου στη Βίλα Αλλατίνη, στο πλαίσιο της εκστρατείας του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, από κοινού με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη.

Αφήνουμε στην άκρη όσα μας διαφοροποιούν για να βγούμε από την πανδημία. Έχουμε μια δύσκολη μάχη, βιώσαμε πολλά. Η περίοδος της πανδημίας χαράχτηκε σε όσους νοσηλεύτηκαν και στους οικείους τους και σε αυτούς που έχασαν ανθρώπους. Νιώσαμε εγκλωβισμένοι” ανέφερε αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Δεν βλέπαμε φως στο τούνελ αλλά ήρθε η επιστήμη και η ιατρική σε σύντομο χρονικό διάστημα και μας έδωσε ένα αποτελεσματικό όπλο. Τα εμβόλια είναι το μεγαλύτερο μας όπλο” υπογράμμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας και πρόσθεσε:

Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Πρέπει όμως συνεχιστούν οι εμβολιασμοί. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι“.

Τζιτζικώστας: Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο μας όπλο – Πρέπει να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί, φωτογραφία-1

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια