ΔΕΘ: Στην αναμονή για rapid test (φωτ.)

ΔΕΘ: Στην αναμονή για rapid test (φωτ.)

Μπορεί ο υδράργυρος να χτυπάει κόκκινο και η θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πάνω από 35-36 βαθμούς Κελσίου, αλλά οι ουρές στη ΔΕΘ από άτομα που θέλουν να κάνουν rapid test για την ανίχνευση του κορονοϊού, δε λένε να μειωθούν...

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, η προσέλευση του κόσμου είναι συνεχόμενη. «Έφερα τις μικρές να κάνουν rapid test για την κατασκήνωση, είναι απαραίτητο πλέον. Περιμένουμε ήδη αρκετή ώρα και οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες» δηλώνει στην makthes.gr, η κ. Βούλα, περιμένοντας τις κόρες της. Το ίδιο αναφέρει και η κ. Λούμη Κεκενέζη μαζί με την κόρη της Μπριάνα. «Εμείς το κάνουμε γιατί θα πάμε κατασκήνωση. Πρέπει μέσα σε 48 ώρες να έχουμε το rapid test και είπα να το κάνω και εγώ μιας και που ήρθαμε». Δεν πρόκειται για τις μόνες οικογένειες, καθώς οι περισσότεροι στην ουρά είναι γονείς οι οποίοι περιμένουν μαζί με τα παιδιά τους για το υποχρεωτικό rapid test που ζητούν οι κατασκηνώσεις πριν την προσέλευση των παιδιών.

Στην ουρά είναι και πολλοί εργαζόμενοι που πρέπει να κάνουν rapid test για τις επιχειρήσεις στις οποίες δουλεύουν. «Θα το κάνουμε για τη δουλειά. Και τα κορίτσια από δίπλα γι’ αυτό περιμένουν, όλοι στο ίδιο εργοστάσιο δουλεύουμε. Χρειαζόμαστε rapid test για να πάμε. Μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον πρέπει να το κάνουμε υποχρεωτικά», λέει η κ. Μαριάνα.

Δεν λείπουν όμως κι αυτοί που ήρθαν για λόγους προληπτικούς, όπως ο Κωνσταντίνος: «Έχω ραντεβού για εμβόλιο και τις προηγούμενες δύο μέρες είχα έναν βήχα. Πήρα τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και μου είπαν να κάνω πρώτα rapid και μετά να κάνω το εμβόλιο» είπε.

deth-oures-rapid.jpg
deth-oures-rapid.jpg
deth-oures-rapid1.jpg
deth-oures-rapid1.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια