«Χειρόφρενο» την Πέμπτη από τους οδηγούς του ΟΑΣΘ – Κανονικά τα ΚΤΕΛ

«Χειρόφρενο» την Πέμπτη από τους οδηγούς του ΟΑΣΘ – Κανονικά τα ΚΤΕΛ

Στην αυριανή 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ-ΕΚΑ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σε αντίθεση με τα ΚΤΕΛ όπου θα μετακινούν και θα εξυπηρετούν κανονικά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στην απεργία δεν θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., τα οποία εκτελούν δρομολόγια σε 31 περιαστικές γραμμές του ΟΑΣΘ. Κάτι που σημαίνει πως τα λεωφορεία σε αυτές τις γραμμές θα κινηθούν κανονικά αύριο, Πέμπτη, ενώ κανονικά θα εκτελούνται και τα υπεραστικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ.

«Χειρόφρενο» από τους οδηγούς του ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην απεργία, όπως είχαν ανακοινώσει πριν λίγες μέρες. Το Σωματείο Εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία – μεταξύ άλλων – αναφέρει ότι τα δρομολόγια θα γίνονται με προσωπικό ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΘ:

«Κύριε Πρόεδρε

σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας, με απόφασή του, κάλεσε τα μέλη του να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, 10-6-2021, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ε.Κ.Θ.

Το προσωπικό ασφαλείας, που θα διατεθεί για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και μέσων για την αντιμετώπιση των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, ορίζεται στο τελευταίο συμφωνητικό, που συνάψαμε, το οποίο επισυνάπτεται».

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια