Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Πανόραμα

Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Πανόραμα

Πολύωρη διακοπή της υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ150 στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας με Νυμφών, στην Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στον Οικισμό Εφέδρων Αξιωματικών Μακεδονία και συγκεκριμένα στις οδούς Μακεδονομάχων, Καπετάν Νικηφόρου, Προξένου Κορομηλά, Ίωνος Δραγούμη, Γεωργίου Καραμανλή, καθώς και στις παρακείμενες οδούς, στην Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.

Πηγή: ΕΥΑΘ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια