Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης

 Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τρίτη, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 8:00έως τις 9:00χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές στην συμβολή των οδών ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ ΚΛΠ. στηΝεάπολη.

Από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη στην περιοχή των 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ, ΜΥΛΩΝΑ, ΒΥΖΥΗΝΟΥ, ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΚΕΣΣΑΝΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΛΠ, στον δήμο Θεσσαλονίκης.

«H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφάλειας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: ΔΕΔΔΗΕ
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια