Έρχεται αναβάθμιση και συντήρηση σε γήπεδα του δήμου Θεσσαλονίκης

Έρχεται αναβάθμιση και συντήρηση σε γήπεδα του δήμου Θεσσαλονίκης

Σε εργασίεςσυντήρησης και αναβάθμισης σε έξι γήπεδα στην περιοχή της νέας παραλίας πρόκειται να προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τη σύμβαση για την ανάθεση του έργου, δαπάνης 182.240 ευρώυπέγραψε σήμερα (7/6) το πρωί ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,Εφραίμ Κυριζίδης.

«Στον Δήμο Θεσσαλονίκης είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της αναβάθμισης του δημόσιου χώρου και της απόδοσης στους συμπολίτες μας χώρων όμορφων όσο και λειτουργικών», ανέφερε σχετικά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, υπογραμμίζοντας ότι με την ολοκλήρωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί στα γήπεδα της νέας παραλίας οι χρήστες τους θα έχουν την ευκαιρία να αθλούνται σε εξαιρετικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο της σύμβασης που υπογράφηκε σήμερα θα γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης σε έξι γήπεδα της νέας παραλίας και συγκεκριμένα σε δύο γήπεδα αντισφαίρισης στον Κήπο της Άµµου, σε δύο γήπεδα αντισφαίρισης στον Κήπο της Μνήµης και σε δύο γήπεδα καλαθοσφαίρισης στον Κήπο της Μνήµης. Στους χώρους αυτούς προβλέπονται παράλληλα έργα βελτίωσης του φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια