Θεσσαλονίκη: Έσβησε η φωτιά στο Πανόραμα - Βίντεο και φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Έσβησε η φωτιά στο Πανόραμα - Βίντεο και φωτογραφίες

Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 44 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και δύο αεροσκάφη

Με την πολύτιμη βοήθεια των εναέριων δυνάμεων, πριν από λίγη ώρα, έσβησε η φωτιά στον οικισμό “Μακεδονία- Αξιωματικών Μακεδονομάχων” στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Τα δύο καναντέρ που έφτασαν άμεσα στον χώρο της πυρκαγιάς πραγματοποίησαν ρίψεις νερού, με αποτέλεσμα η φωτιά να σβηστεί. Επί τόπου επιχείρησαν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις με περισσότερους από 40 πυροσβέστες να πέφτουν “στη μάχη”.

Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά σε κατοικίες, με αποτέλεσμα να καεί ο φράχτης ενός σπιτιού, το οποίο σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην έγκαιρη άφιξη της πυροσβεστικής. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι πυροσβέστες έφτασαν τόσο γρήγορα. Στο παρά πέντε σώθηκε το σπίτι μου” δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο Thestival.

Η φωτιά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ξέσπασε στις 18.41 σε σε χορτολιβαδική έκταση και σύμφωνα με το thestival η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα σε κατοικημένη περιοχή.

Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική η οποία έδωσε εντολή για εκκένωση των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στη συμβολή των οδών Μουστακλή και Ανοίξεως στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.  

Αστυνομικές δυνάμεις ειδοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής να την εγκαταλείψουν για την ασφάλειά τους.

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στo Πανόραμα - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής


Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 44 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και δύο αεροσκάφη.


kananter

panorama_1panorama_2

Pyro-1.jpg

πηγή: thestival.gr, grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια