Ημαθία: Βρέθηκε σώος ο 87χρονος που αγνοούνταν

Ημαθία: Βρέθηκε σώος ο 87χρονος που αγνοούνταν

Σώος εντοπίστηκε ο 87χρονος που αγνοούνταν στην Ημαθία.

Ο ηλικιωμένος από την Ημαθία είναι καλά στην υγεία του, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, σύμφωνα με τη «Γραμμή Ζωής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η περιπέτεια του κ. Στυλιανού Καραογλανίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Καραογλανίδης είναι σε ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Στυλιανός Καραογλανίδης, 87 ετών, την 11/05/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στο Πλατύ, Ημαθίας, οδηγώντας το ΖΚΤ 4867, Fiat Puntο.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 22/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 23/05/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σώος και είναι ασφαλής!

Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του».

πηγή: thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια