Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι κυνήγησαν αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές στη Λέσχη Αξιωματικών

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι κυνήγησαν αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές στη Λέσχη Αξιωματικών

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Νεαροί κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ομάδα περίπου τριάντα νεαρών που κρατούσε ρόπαλα κινήθηκε εναντίον τεσσάρων αστυνομικών. Οι αστυνομικοί είχαν τοποθετηθεί μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών, στην οδό Εθνικής Αμύνης, για να επιτηρούν τον κόσμο που πανηγύριζε στον Λευκό Πύργο.

Για να γλιτώσουν από τη μανία των κουκουλοφόρων έτρεξαν προς το εσωτερικό της Λέσχης. Πρόλαβαν να μπούνε μέσα την τελευταία στιγμή. Μέχρι οι υπεύθυνοι της εισόδου να κατεβάσουν τα προστατευτικά ρολά, οι ταραξίες κατάφεραν και έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια