Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο)

Πλέον αίρεται η υποχρέωση όλων να «ενημερώνουν» με sms το 13033 και το 13032 για οποιαδήποτε μετακίνηση τους, ακόμα και για να καλύψουν βασικές ανάγκες. Επίσης, καταργούνται και οι γραπτές βεβαιώσεις που αποτελούσαν εναλλακτική για εκείνους που δε ήθελαν να αποστείλουν γραπτό μήνυμα.

Από το πρωί της Παρασκευής, οι Θεσσαλονικείς απολαμβάνουν τον λαμπερό ήλιο με μία βόλτα στο κέντρο της πόλης και στα καταστήματα που λειτουργούν πλέον χωρίς ραντεβού αλλά με έναν πελάτη ανά 25 τετραγωνικά μέτρα. Οι πελάτες κάνουν τις αγορές τους εντός του καταστήματος με τις αποστάσεις, τη χρήση μάσκας και τα αντισηπτικά να θυμίζουν την COVID εποχή.

Μάλιστα, έξω από ορισμένα καταστήματα παρατηρούνται ουρές, όπου οι καταναλωτές αναμένουν προκειμένου να εισέλθουν… εντός για τις αγορές τους.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να απολαύσουν το brunch τους ή ένα ρόφημα μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα σε ένα από τα καταστήματα της ανοιχτής, πλέον, εστίασης, τηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι από σήμερα επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις με αυστηρή σύσταση για self tests και επεκτείνεται το επιτρεπόμενο ωράριο κυκλοφορίας από τις 23:00 στις 00:30.

Υπενθυμίζεται πως η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους παντού.

Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο), φωτογραφία-1
Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο), φωτογραφία-2
Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο), φωτογραφία-3
Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από σήμερα τα sms – Ουρές ξανά για ψώνια εντός και χωρίς ραντεβού (φωτο), φωτογραφία-4

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια