Αρση lockdown: Ανοίγουν με μέτρα οι οργανωμένες παραλίες - Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Αρση lockdown: Ανοίγουν με μέτρα οι οργανωμένες παραλίες - Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα, αφού μετά το άνοιγμα της εστίασης, από το Σάββατο, 8 Μαΐου, τις πύλες τους ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες για τους λουόμενους.

Ο ρυθμός των εμβολιασμών, αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες που «εγκαταστάθηκαν» φέτος από νωρίς στη χώρα επιτρέπουν το άνοιγμα ολοένα και περισσότερων δραστηριοτήτων, ενόψει και του ανοίγματος του τουρισμού από τις 15 Μαΐου. Τα πρώτα στοιχεία από την εστίαση είναι ενθαρρυντικά, με τους επιχειρηματίες να ευελπιστούν ότι το ίδιο θα γίνει και με τις οργανωμένες πλαζ. Μάλιστα, από την επομένη κιόλας των κυβερνητικών ανακοινώσεων οι επιχειρηματίες ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, προκειμένου να είναι έτοιμοι το προσεχές Σάββατο.

Εικόνες από τις ετοιμασίες στις οργανωμένες παραλίες

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες του πρακτορείου Eurokinissi από την «Ακτή του Ηλίου» στον Άλιμο, εκεί όπου ήδη προετοιμάζονται για το επικείμενο άνοιγμα. Οι παραλίες αναμένεται να ανοίξουν με βάσει τα περσυνά πρωτόκολλα, δηλαδή με αποστάσεις, περιορισμένο αριθμό λουόμενων και τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Σχετικές ανακοινώσεις για το πως θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες πλαζ πιθανότατα να γίνουν σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

παραλίες

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια