Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

 Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων που θέλουν την τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά.

Όλες οι απεργιακές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί σε τέσσερα σημεία, στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα:

-Η ΕΔΟΘ (Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης) και ο ΣΥΡΙΖΑ (σσ. τα μέλη του προγραμματίζουν προσυγκέντρωση στις 9.30 πμ στο μνημείο του Λαμπράκη στην Ερμού- Βενιζέλου και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Εργατικό Κέντρο) καλούν σε συγκέντρωση στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά στο ΕΚΘ.

-Η Λαϊκή Ενότητα, η ΟΚΔΕ, το ΚΕΕΡΦΑ και σωματεία (διανομείς, μουσικοί κλπ) καλούν σε συγκέντρωση στη  συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας.

-Το ΠΑΜΕ, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, κλαδικά σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου.

-Στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν μέλη φοιτητικών και άλλων συλλόγων, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και αντιεξουσιαστές.

Και στις τέσσερις συγκεντρώσεις θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης όπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια