Θεσσαλονίκη: Νοίκιασαν Airbnb με ταράτσα για Πασχαλιάτικο γλέντι

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασαν Airbnb με ταράτσα για Πασχαλιάτικο γλέντι

Μια παρέα νέων στη Θεσσαλονίκη, ψάχνοντας μια λύση να περάσουν όλοι μαζί την Κυριακή του Πάσχα σκέφτηκαν χθες να νοικιάσουν ένα Airbnb στο κέντρο της πόλης.

Αλλά διάλεξαν ένα σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης στον 8ο όροφο που διάθετε μεγάλη ταράτσα, ώστε να μπορούν να ψήσουν και να στρώσουν μεγάλο τραπέζι. «Νοικιάσαμε ένα Airbnb μέσα στο κέντρο και ψήνουμε στην ταράτσα» είπε ένας από την παρέα των νέων μιλώντας στο Mega. «Είναι μια καλή λύση για να βρεθούμε με τους φίλους μας» συμπλήρωσε μια νεαρή κοπέλα.

Το γλέντι ξεκίνησε γύρω στις 15:00, όταν η παρέα των νεαρών άφησε τα οικογενειακά τραπέζια για να προετοιμάσουν το δικό τους στην ταράτσα στο κέντρο της πόλης. Γύρω στις 7:00 το απόγευμα άρχισαν τα πρώτα ποτά και οι χώροι με μουσική από ηχεία που τοποθέτησαν στον χώρο.

airbnb-pasxa2.jpg
airbnb-pasxa2.jpg

Αν και θα μπορούσαν να είναι 12 άτομα, καθώς ήταν σε εξωτερικό χώρο, βρέθηκαν μόνο 9 άτομα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Κάποιοι από αυτοί παρέμειναν στο σπίτι και το βράδυ, καθώς το είχαν μισθώσει για μια νύχτα.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια