Ένας ζαχαροπλάστης από την Σταυρούπολη τα βλέπει όλα …κίτρινα! (φωτό)

Ένας ζαχαροπλάστης από την Σταυρούπολη τα βλέπει όλα …κίτρινα! (φωτό)
Ένας ζαχαροπλάστης από την Σταυρούπολη τα βλέπει όλα …κίτρινα! (φωτό), φωτογραφία-1
Γλυκά με…έμπνευση από την αγαπημένη του ομάδα, φτιάχνει ένας ζαχαροπλάστης στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης Ζαφειριάδης αγαπάει τον Άρη και το δείχνει.
Όπως αναφέρει το ditika.gr, για το φετινό Πάσχα ο κ.Ζαφειριάδης έφτιαξε δεκάδες σοκολατένια αβγά διακοσμημένα με το σήμα του αγαπημένου του συλλόγου, με το τηλέφωνο στο ζαχαροπλαστείο να «σπάει» από συνοπαδούς σε όλη την χώρα που ήθελαν να παραλάβουν ένα γλύκισμα είτε για το πασχαλινό τους τραπέζι, είτε να το κάνουν δώρο στα βαφτιστήρια τους. Ακόμη και τα ΚΤΕΛ επιστρατεύτηκαν προκειμένου το σοκολατένιο αβγό να φτάσει στον προορισμό του, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.
Κι αν το σοκολατένιο αβγό είναι για πολλούς κάτι συνηθισμένο, ο ζαχαροπλάστης από την Σταυρούπολη δεν έμεινε εκεί… προχώρησε στη δημιουργία και πασχαλινών τσουρεκιών με το σήμα του ‘Αρη τα οποία ξεπούλησαν λόγω των γιορτών. «Αν σας άρεσε σε εμφάνιση, με τη γεύση θα ξετρελαθείτε», είπε στο ditika.gr.

Το προφιτερόλ ωστόσο είναι αυτό που ξετρελαίνει τους πάντες. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν από τους ανθρώπους του ζαχαροπλαστείου, που λειτουργεί από το 1994 στην οδό Πολυτεχνείου 28, να τους φτιάξουν εκείνη την ώρα προφιτερόλ με το σήμα του Άρη στα χρώματα του κίτρινου και του μαύρου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ditika.gr:

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια