Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν χθές, Μεγάλη Παρασκευή (30.04), οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το εμβληματικό γλυπτό φωτίστηκε με μωβ χρώμα, στο πλαίσιο μιας συμβολικής κίνησης από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις ημέρες του Πάσχα.

Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, φωτογραφία-1 Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, φωτογραφία-2 Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, φωτογραφία-3 Στο χρώμα του πένθους φωτίστηκαν οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, φωτογραφία-4

Έπειτα από σχετική πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, χτες οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου φωτίστηκαν στο κόκκινο χρώμα που χαρακτηρίζει τη Μεγάλη Πέμπτη, έγιναν μωβ, ενώ απόψε (Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου) θα φωτιστούν με το λευκό φως της ελπίδας.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια