Επεκτείνεται το κοιμητήριο Ευόσμου – Δημιουργούνται 3.500 νέες θέσεις

Επεκτείνεται το κοιμητήριο Ευόσμου – Δημιουργούνται 3.500 νέες θέσεις

Στην επέκταση του Κοιμητηρίου Ευόσμου προχωρά άμεσα ο Σύνδεσμος Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης, έργο μέσα από το οποίο θα δημιουργηθούν 3.500 νέες ταφικές θέσεις για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid.

Η επέκταση εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Αριθμ. Πρωτ. 45762 19/04/21) και η χρηματοδότησή του ανέρχεται στα 3.880.900 ευρώ.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των μελετών που αν αναμένεται να ολοκληρωθούν το Μάιο και θα προβλέπουν τη δημιουργία νέων ταφικών τμημάτων, το έργο θα αναλάβει να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η παρέμβαση χάρη στην οποία θα δημιουργηθούν 3.500 νέες ταφικές θέσεις και θα λύσει το πρόβλημα των πρόωρων εκταφών, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς του Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής ΘεσσαλονίκηςΘεόφιλου Πατέλη και του Αντιπροέδρου, Γρηγόρη Κυριακίδη καθώς και της σημαντικής συμβολής του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου, Πέτρου Τράκα, στις επαφές με το αρμόδιο Υπουργείο.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια