Από 1 Ιουνίου το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης - Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Από 1 Ιουνίου το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης - Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για το Φεστιβάλ Καλοκαιριού απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης».

Από την 1η Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου και στον Κήπο των Γλυπτών, στη νέα παραλία, ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις.

Για την κατάρτιση του καλλιτεχνικού προγράμματος του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού προσκαλεί μεμονωμένους καλλιτέχνες, σχήματα και δημιουργικές ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του πολιτισμού να υποβάλουν καλλιτεχνικές προτάσεις συμμετοχής.

Η υποβολή των καλλιτεχνικών προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 (ώρα 10:00) έως και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 (ώρα 23:00).

Πληροφορίες - Ερωτήσεις στο e-mail: [email protected] με θέμα: «Για την υποβολή πρότασης στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης» και στα τηλέφωνα: 2313 318.222, 2313 318.298 και 2313 318.208 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 10.00 – 13.00.

Σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και σε άλλους υπαίθριους χώρους του δήμου Θεσσαλονίκης. Σε όλες τις εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και του τεχνικού προσωπικού.

Πηγή:voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια