“Κλειδώνουν” αύριο τα μέτρα για το Πάσχα – Έκτακτες συνεδριάσεις των ειδικών

“Κλειδώνουν” αύριο τα μέτρα για το Πάσχα – Έκτακτες συνεδριάσεις των ειδικών

Τα επιδημιολογικά δεδομένα θα συζητήσει σήμερα η επιτροπή των επιδημιολόγων οι οποίοι θα εξετάσουν την κατάσταση στην χώρα όσον αφορά στην πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσει η ολομέλεια των ειδικών έτσι ώστε με τις εισηγήσεις της να σχεδιάσει τον οδικό χάρτη με βάση τον οποίο θα περάσουμε το φετινό Πάσχα.

Αυτό το οποίο θα λάβουν υπόψιν τους οι ειδικοί είναι το γεγονός ότι τα στοιχεία από τα λύματα ειδικά στην Αττική είναι ανησυχητικά καθώς δείχνουν σύμφωνα με τους επιστήμονες αύξηση του ιικού φορτίου.

Επίσης, ανησυχητικά είναι και τα στοιχεία από τα σχολεία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κρούσματα στα Λύκεια έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές έγιναν πάνω από ένα εκατομμύριο τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, εκ των οποίων βγήκαν 1.550 θετικά.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, αποφασίστηκε ότι η τελετή της Αναστάσεως, θα τελεστεί στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο προαύλιο των Ιερών Ναών.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια